Afgelopen week is Cleanstreets op bezoek geweest bij Burgers’ Zoo in Arnhem. Burgers’ Zoo heeft besloten om de huidige rokerszuilen te vervangen voor de tegelasbakken. Een groot voordeel van de tegelasbakken is dat zij overal eenvoudig geplaatst kunnen worden zonder een obstakel te zijn voor de bezoekers. Ook in het aanzicht een groot voordeel omdat deze nu schoner is en schoner blijft.

De tegelasbakken liggen goed verspreid in het dierenpark. Het dierenpark is goed onderhouden en zeer schoon. Wij zijn erg trots dat Burgers’ Zoo heeft gekozen voor onze oplossingen.
Burgers’ Zoo is blij met de tegelasbakken van Cleanstreets. We voorkomen hiermee overlast en het lastige schoonmaken van peuken en kauwgom die op de grond en tussen de tegels komen. Onze gasten kunnen nu op vaste plekken in het park gebruik maken van de tegelasbakken.
Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en we moedigen onze rokende gasten aan om te roken in de nabijheid van de tegelasbakken en daarmee rookzones en rookvrije-zones te creëren. Zo houden we het ook prettig voor ouders met kinderen, puur een aanmoediging en op basis van vrijwillige medewerking. Over de oplossing in de grond zijn wij zeer tevreden.