OVER ONS

Cleanstreets is toonaangevend producent en partner voor opdrachtgevers en relaties die betrokken zijn bij de afvalproblematiek. Cleanstreets ambieert een schone wereld zonder zwerfafval. We lopen voorop in het ontwikkelen en produceren mooie en slimme oplossingen om de problematiek van klein zwerfafval tegen te gaan. Door uw ervaring te koppelen aan onze kennis, zijn we in staat steeds verder te innoveren.

Cleanstreets maakt deel uit van Herena Waste Management, een onderneming gespecialiseerd in allerlei vormen van rook- en afvalvoorzieningen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij met deze kennis, ervaring en producten voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Tegelijkertijd kijken we samen met onze opdrachtgevers naar de wereld van morgen en welke innovaties daarvoor nodig zijn.

Tegelasbakken | Strandasbakken | Afvalbakken

Cleanstreets schrijft en bedrijft MAATSCHAPPELIJK met hoofdletters. We ondernemen op maatschappelijke wijze in bedrijfsvoering, rendement en de relatie met de mensen met wie we werken en waarvoor we werken. Goed ondernemerschap houdt voor ons ook in dat we respectvol omgaan met mensen, middelen, de maatschappij en onze wereld. Daarin, samen met ons alledaags streven om ook de kleinste dingen goed te doen, steken we graag onze energie. En vanuit die houding zien wij een mooie toekomst.

Herena Waste Management B.V.
Binnendelta 18 G-H
1261 WZ Blaricum
T. 035 624 49 28
E. info@herena.nl

HOE WERKT DE TEGELASBAK EASY

VOORDELEN TEGELASBAK

De tegelasbak is het beste, goedkoopste en makkelijkste product op de markt  in Nederland voor het voorkomen van peuken op de grond, klein zwerfaval en kauwgomoverlast.

ARBO-GOEDGEKEURD

De unieke eigenschappen van de Clean Cube asbaktegel garanderen dat uw mensen er veilig, hygiënisch en verantwoord mee kunnen werken. Vandaar dat de Clean Cube asbaktegel arbotechnisch is goedgekeurd en daarmee voldoet aan de wettelijke voorschriften.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De asbaktegel is van alle tegels het eenvoudigst te legen. Het gepatenteerde systeem zorgt ervoor dat met één handeling de asbaktegel wordt uitgenomen en meteen wordt geleegd. Het maakt de tegelasbak gebruiksvriendelijk en schoon.

KOSTENBESPAREND

Door een tegelasbak te plaatsen, kan zwerfafval en overlast van ander klein vuil drastisch verminderen of zelfs helemaal worden voorkomen. Uw buitenruimte blijft schoon, waardoor u bespaart op de onderhoudskosten.

SCHOON

Met een asbaktegel houdt u de buitenruimte schoon en aantrekkelijk. Doordat de asbaktegel in de bestrating is verwerkt, biedt u een aantrekkelijke oplossing voor klein zwerfafval als sigarettenpeuken en kauwgom.