VEELGESTELDE VRAGEN

CONTACT

Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? U kunt de klantenservice op twee verschillende manieren bereiken. U kunt een mail sturen via ons contactformulier welke u vindt op deze pagina. U krijgt binnen 24 uur een antwoord. Ook kunt u ons met prangende vragen bereiken via ons telefoonnummer: 035 6244928. Wij zijn bereikbaar tussen 08:30 en 17:00.

PRODUCT

Het laten plaatsen van de tegelasbakken is zeker mogelijk. Voor meer informatie neem contact op met onze klantenservice.

Onze asbaktegels zijn geschikt voor elk type ondergrond. De (standaard)maat van onze asbaktegel is gebaseerd op het stoeptegelformaat 30x30cm.

Ook hebben wij rekening gehouden met andere ondergronden

Stoeptegelformaat 50x50cm
Wanneer u stoeptegels van 50x50cm heeft, dan is de asbaktegel 500 Basic het juiste model om te plaatsen.

Stoeptegelformaat 60x60cm
Stoeptegelformaat 60x60cm, diepte 13cm

Wilt u de asbaktegel gebruiken, maar bestaat uw straatwerk uit asfalt? Maak dan gebruik van de kubus om de asbaktegel te plaatsen

Een groot voordeel van een asbak in de grond is dat hij niet uitnodigt om vernield te worden. Daarnaast leveren wij elke asbak met een slot en standaard grondpennen waardoor hij niet uit of weggenomen kan worden.
Wij hebben twee types asbaktegels: de Basic en de Easy.

De Basic dient geopend te worden doormiddel van het meegeleverde sleuteltje. Vervolgens dient het rooster en de binnenbak met de hand uit de asbaktegel gehaald te worden.

Een asbaktegel Easy kan worden geleegd door het rooster met een vork leegsysteem of handset te verwijderen. De binnenbak met ingelast rooster wordt in zijn geheel uitgenomen. De binnenbak heeft aan weerszijde een vergrendeling en kan in elke stand worden teruggeplaatst in de buitenbak. De binnenbak zit automatisch vergrendeld en weer op slot.

Doordat de rooster open zijn lijkt regenwater vrij spel te hebben, echter hebben wij daar met het ontwerp rekening mee gehouden.
Elke binnenbak is voorzien van gleuven voor een snelle afwatering van hemelwater. Daarnaast zit er een ruimte onder de binnenbak waardoor het regenwater snel de grond in kan.

Afhankelijk van uw bodem raden wij aan om extra laagje grind te plaatsen onderin waardoor regenwater nog sneller wordt afgevoerd.

Sinds de start van Cleanstreets werken wij nauw samen met Metafors in Amersfoort. Sociaal verantwoord ondernemen staat bij ons op 1 en kunnen wij met Metafors realiseren.
De tegelasbakken zijn gemaakt van een verzinkt stalen buitenbak en een rooster met RVS binnenbak.

VERZENDING

Voor de specifieke levertijden per product adviseren wij u naar de productpagina te gaan. Gemiddeld ligt de levertijd tussen de 2-3 weken.
Wij verzenden twee keer per week onze bestellingen: op dinsdagen en donderdagen. Alle bestellingen wordt binnen 2 werkdagen en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Cleanstreets is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport.

Heeft u na 3 werkdagen uw bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wanneer uw bestelling via onze webshop is verlopen, dan krijgt u direct na de bevestiging een mail met daarin uw orderbevestiging en factuur.

Wanneer uw bestelling via de mail is verlopen, dan laten wij altijd weten of de bestelling ons bereikt heeft. Krijgt u geen orderbevestiging? Neem gelieve contact op met onze klantenservice.

Wij hanteren vaste transportkosten. Deze €17,50 excl. BTW. Wanneer uw bestelling hoger dan €500,00 excl. BTW is, dan verzenden wij onze producten kosteloos.
Wij hanteren vaste transportkosten. Deze €12,50 excl. BTW. Wanneer uw bestelling hoger dan €500,00 excl. BTW is, dan verzenden wij onze producten kosteloos.

BETALEN

Alle prijzen die op de website vermeld staan zijn exclusief BTW.
Wij bieden u de mogelijkheid om via iDeal te betalen.
Ook is het mogelijk voor zakelijke klanten om voor betalen op rekening te kiezen, u ontvangt hiervan een factuur.
Betalen via de webshop van Cleanstreets is 100% veilig. U loopt geen risico’s binnen dit proces.

GARANTIE EN RETOURNEREN

Bij Cleanstreets streven wij naar hoge kwaliteit en besteden wij veel aandacht en zorg aan onze producten. Mocht er toch iets mis zijn met uw bestelling, dan heeft u recht op garantie.

Note: Beschadigingen die ontstaan zijn door onjuist gebruik of vandalisme uitgesloten van garantie.

Retourneren mag zeker. Wanneer de situatie niet valt onder de garantie, dan kunt u uw product binnen 14 dagen retourneren. Wanneer u dat na deze 14 dagen wilt doen, dan is dat helaas niet meer mogelijk

Wij geven uw geld terug of ruilen uw product wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • Stuur een e-mail naar info@cleanstreets.nl onder vermelding van uw bestelnummer en een korte uitleg van de reden van retourzending. Indien nodig graag ook met foto’s
  • Het verzoek moet binnen 14 dagen na de verzenddatum worden ingediend.
  • De artikelen worden in dezelfde toestand teruggestuurd als waarin ze zijn verzonden, in het oorspronkelijke verpakkingsmateriaal en met alle meegeleverde accessoires.

Nadat de garantie verklaring is goedgekeurd, regelen wij intern transport om de spullen op te halen. Wanneer u het product wilt ruilen, zal dat in combinatie met het ophalen zijn.

De producten die geretourneerd zijn worden intern gecontroleerd of aan alle voorwaarden voldaan is. Is dat het geval, dan wordt het bedrag binnen 14 dagen naar u overgemaakt.